• Η ιστορία της ελαιοκομικής δραστηριότητας για την οικογένεια Καρεπιδη ξεκινά από το 1920 και συνεχίζεται ως σήμερα. Αποφασίζοντας να συνδυάσει την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων με την καινοτομία, το 2019 ιδρύει την εταιρία «Ελαιόμυλος Καρεπίδης».
  • Η εταιρεία «Ελαιόμυλος Καρεπίδης» είναι μια καινοτόμα κρητική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και τυποποίησης του κρητικού, παρθένου ελαιολάδου. Χτισμένη στους κόλπους του κάμπου της Μεσσαράς κάτω από τον ίσκιο των Αστερουσίων ορέων, συλλέγει τον ελαιόκαρπο των ελαιόδεντρων της περιοχής και παράγει το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο από τα ελαιόδεντρα που χρόνους τώρα κοσμούν την κρητική, μεσσαρίτικη γη. Το ελαιόλαδό μας ωριμάζει με περίσση φροντίδα και μεράκι, ποτισμένο με τα αρώματα της μεσσαρίτικης γης, φροντισμένο από ελαιοπαραγωγούς με χρόνια γνώση και εμπειρία στην καλλιέργεια της ελιάς. 
  • Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει την πορεία των προγόνων μας στον τομέα της παραγωγής του ελαιολάδου, με υπερσύγχρονα μέσα και μηχανήματα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία δεν επιβαρύνουν με πρόσθετα απόβλητα, σεβόμενη την κρητική γη. Η «Ελαιόμυλος Καρεπίδης» έχει σκοπό την παραγωγή ενός αγνού, ποιοτικού ελαιολάδου το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή του είδους του σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ελαιόλαδο παράγεται στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής κι έπειτα εμφιαλώνεται κα συσκευάζεται στο τυποποιητήριο των εγκαταστάσεών μας.
  •  Σκοπός μας είναι να συνυπάρξει το παλιό με το καινούργιο, η χρόνια παραδοσιακή καλλιέργεια με την σύγχρονη παραγωγή ,που ακολουθεί την τεχνολογική πρόοδο και λειτουργεί πάνω από όλα οικολογικά, με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο που την φιλοξενεί. Ο κρητικός χρυσός, ο χρυσός της γης της Μεσσαράς ξεχυλίζει μέσα από τις εγκαταστάσεις μας κι επιχειρεί να φτάσει και να λάμψει σε κάθε σπίτι εντός κι εκτός Ελλάδας.